Köszöntünk a Halászautósiskola weboldalán!

Autós és motoros iskola weboldalán!

Pályakezdőként 1984 óta az akkori ATI Autósiskolánál kezdtem, mint szakoktató és kirendeltség vezető Tamásiban, a Művelődési Központban. Az 1989-es átmenet lehetővé tette, hogy saját Autósiskolát alapítsunk. Már a megszerzett elméleti és gyakorlati oktatás biztos alapot adott ahhoz, hogy minden kategóriára képzési engedélyünk legyen. Állíthatom, hogy vezető szerepet játszott hozzáállásunk, színvonalunk, jó hírünk ahhoz, hogy a tamási Művelődési Központban és Tamási vonzáskörzetében (Hőgyész, Gyönk, Simontornya, Pincehely, Iregszemcse stb.), mint kihelyezett tanfolyamok a hallgatóknak megfelelő tudást tudjunk átadni úgy elméletben, mint gyakorlatban.

Képzésünket folyamatosan bővítjük, szolgáltatásunkat fejlesztjük, szakoktató kollégáink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, mindezt azért, hogy a Tanulókat egy felkészült empátiával és tudással rendelkező szakember csapat várja a gyakorlati oktatáson.

 

Jelenleg a következő kategóriákban várjuk a hallgatók jelentkezését:

nagymotor
személyautó
tehergépkocsi
nehézpótkocsi
autóbusz

 

Folyamatosan, szinte havonta szervezett tanfolyamnyitókon teljes tájékoztatást adunk szóban vagy honlapunkon, hogy milyen kategóriákban mikor lehet jelentkezni.  A hallgató dönti el, hogy milyen képzési formát választ tanfolyam, vagy a távoktatás (e-learning) formáját. A tanfolyami képzés jelenleg, amit a hallgatók nagyszámban választanak, ahol az elméleti képzés manuális és számítógépes felkészítést biztosít. Az elméleti oktatáshoz felkészítő programot, tankönyvet, oktatási segédanyagot és laptopot biztosítunk az eredményes felkészüléshez.

 

A vezetői engedélyhez szükséges elsősegélynyújtó tanfolyamok szervezése is folyamatosan történik.

 

A gyakorlati képzést több szakoktató végzi; Halász Viktor Patrik, Ihász Sándor, Auth József, Halász János és személyében.

 

Amennyiben megtaláltad a számodra megfelelő képzési formát várunk szeretettel Autósiskolánknál!

 

 

Tisztelettel

 

Halász János

iskolavezető

Köszöntünk a Halászautósiskola weboldalán!

Szívvel lélekkel, közlekedni tanítunk!